Hírek

A pozdorja is veszélyes 2017.02.09.
Kategória: Hírek

A pozdorja is veszélyes  2017.02.09.

A leginkább rászorulókat segítik 2017.01.16, Hétfő
Kategória: Hírek
A leginkább rászorulókat segítik
2017.01.16, Hétfő
Somogyi értékeket képviselnek az agyagportrék
Kategória: Hírek

Somogyi értékeket képviselnek az agyagportrék

Ünnepélyes szobor és parkavató
Kategória: Hírek

Németh József, kaposszerdahelyi festőművésznek állít emléket a somogyi településen felavatott 1956-os park, amelyet a szintén róla elnevezett utcában adtak át ma.

Az 56-os Emlékbizottság sikeres pályázatának köszönhetően 3 és fél millió forintból épült meg a játszótérrel kibővített liget.

Az ünnepélyes átadón Prépost László, Kaposszerdahely polgármestere kiemelte: a helyiek is segítettek a munkában, így a település közös érdeme az új park.

​​

Szezonnyitó motoros jótékonysági felvonulás
Kategória: Hírek

Több száz motoros lepte el a várost szombat délelőtt.

A Széles Út Egyesület negyedik alkalommal szervezett szezonnyitó felvonulást a kaposvári kisgáti városrészből indulva egészen Kaposszerdahelyig. ​

Kora délután ért Kaposszerdahelyre a Széles Út Egyesület motorosainak konvoja, ahol zsíros kenyérrel, üdítővel és teával vendégelte meg a Kaposszerdahely Községi Önkormányzat az érkezőket. Ezek után jöttek a színes , szórakoztató programok.

Prépost László polgármester köszöntője után Nyéki Kálmán plébános megáldotta a motorosokat így védve őket a balesetektől, majd a lakatfal előtti kopja fánál koszorúkat helyeztek el az elhunyt motorosok emlékére és egy-egy lakatot is helyeztek a falra .
Mókus a többszörös STUNT RIDING MOTOROS BAJNOK Show-ját tátott szájjal csodálta a közönség, ahogy égette a gumikat és egy keréken száguldozott.
Valamint NÉMETH KORNÉL motocross versenyző csapata is kitett magáért a domboldalon csak úgy repkedtek a versenyzők. ​

Roma kultúra napja
Kategória: Hírek

Fergetegesre sikerült a kaposszerdahelyi Roma nap.

Finomra sikeredett a csülkös húsos pörkölt, sütöttek mellé punyát is. Sokan kíváncsiak voltak és mindenki jól érezte magát, vidám hangulatban telt a nap. 

A napot a Kaposszerdahely Községi Roma Nemzetiségi Önkormányzat szervezte, a Kaposszerdahely Községi Önkormányzat támogatásával. 

összesen: 6 találat 1/1 oldalon